Over Diversity

Video en animatie agency

WIJ ZIJN DIVERSITY

Hey, jij daar! Ben je vandaag al overladen met duizenden prikkels? Waarschijnlijk wel. Maar je bent waarschijnlijk nu op deze website omdat je op zoek bent naar een manier waardoor jouw boodschap bij jouw doelgroep blijft hangen. En laten wij je daar nu eens goed bij kunnen helpen! Een video of animatie is namelijk een effectief middel om jouw boodschap succesvol over te brengen. Waar wacht je nog op!?

Wij zijn Diversity: een video en animatie agency bestaand uit jonge, gedreven en creatieve vakidioten. Met ons enthousiasme gaan we iedere keer weer vol overgave aan de slag. Ons team van professionals werkt onder andere aan commercials, bedrijfsfilms, 2D/3D animaties, explanimations en ga zo maar door! Dit doen wij samen met een uitgebreid netwerk van illustratoren, copywriters, cameraprofessionals en stemacteurs. Wij zorgen ervoor dat alles achter de schermen tot in de puntjes verzorgd is. Je hoeft alleen maar versteld te staan van het eindresultaat.

Lees meer

Wij gaan iedere keer voor een topprestatie. Of het nu gaat om een video of animatie, wij helpen je met het overbrengen van je boodschap op een inspirerende en creatieve manier! Wist je dat er verschillende typen video en animatie zijn? Bekijk hieronder de lijst met de meest voorkomende:

  • Uitleganimatie
  • Explanimation
  • Animatie video
  • Infographic
  • Explanation video
  • 2D animatie
  • 3D animatie
  • Commercial
  • Uitlegfilm
  • Bedrijfsfilm
Diversity Communications - Thibault van der Laan

Thibault van der Laan

Project Manager

Thibault gaat altijd voor een topprestatie. Een gedreven ondernemer met een enorme passie voor video en animatie. Dát is Thibault. Al vanaf zijn 12e houdt hij zich bezig met het maken van video’s en animaties. Bewegend beeld is écht zijn ding.
Thibault denkt in beelden. Hij ziet voor zich wat jij bedoelt. Als echte snelle schakelaar, wil Thibault altijd meer en beter. Elke uitdaging, gaat hij aan.

#techniek #applefanboy #nieuwstevanhetnieuwste #oogvoordetail #ondernemend #deeljepassie

Diversity Communications - Nathalie Verschueren

Nathalie Verschueren

Communicatie Adviseur

Gedreven, jong, enthousiast en een echte communicatiedame. Dát is Nathalie. Als iemand gedrevenheid heeft uitgevonden, dan is zij het wel. Ze rondde haar hbo-studie Communicatie in drie jaar af en vond ook nog de tijd om volop werkervaring op te doen. In de tussentijd heeft ze haar master Communication- and Information Sciences aan de Universiteit van Tilburg succesvol afgerond, terwijl ze ook nog werkte bij een groot reclamebureau. Inmiddels is ze parttime bij ons op kantoor aanwezig, terwijl ze ook deel uitmaakt van de marketingafdeling van een groot bedrijf in de industriële automatisering.
Nathalie is de sterke schakel die het overzicht heeft en houdt binnen Diversity Communications. Een creatieve én bezige bij die begrijpt wat de klant voor ogen heeft. Geen uitdaging is te gek voor haar.

#nieuwsgierig #energie #bezigebij #hartvoorcommunicatie #klantcontact

Diversity Communications - Mick Lemmens

Mick Lemmens

Motion Graphic Designer

Mick is een ware animatieheld. Het After Effects bloed stroomt door zijn aderen en hij leeft en droomt in keyframes. Geef je hem een illustratie, dan blaast hij deze leven in. Het gehele Adobe pakket kent geen geheimen voor Mick. Met zijn creatieve animatie skills weet hij je keer op keer weer te verbazen.
Mick is de stabiele factor die ervoor zorgt dat ieder project een goed einde krijgt. Met een passie voor animatie en motion graphics is hij altijd op weg naar het beste resultaat en een tevreden klant.

#animatiebeest #techniek #motiongraphics #oogvoordetail #keyframeleven

Robin Halleen

Motion Graphic Designer (Intern)

Robin is de jongste telg van de club (hij is van ná 2000!). Hij studeert Mediavormgeving aan het SintLucas en loopt stage bij team Diversity tot eind januari 2020. Robin doodlet er op los en brengt frisse creativiteit met zich mee. De komende maanden gaat hij uitvinden wat bij hem past op het gebied van video en animatie. Dit aanstormende talent zal zich de komende maanden dus flink kunnen ontwikkelen.

#stage #video #animatie #doodling #creatief

Versterk ons team. Bekijk onze vacatures.

Vacatures

WAT WE DOEN

Met ons werk streven wij keer op keer naar het allerbeste resultaat. Dit doen wij middels het neerzetten van een goed verhaal: dit is immers nodig als je de doelgroep echt wilt raken. Verhalen blijven bij, ze inspireren en maken dat mensen met elkaar verhalen delen. En dat is precies wat je wilt: je doelgroep moet over je praten. Dankzij de input die jij ze meegeeft, raken ze geïnformeerd, geïnspireerd, geëntertaind en ga zo maar door! Zowel bureaus als directe organisaties en merken kunnen bij Diversity terecht. De afgelopen jaren hebben wij voor een breed scala aan klanten gewerkt. Grote of kleine namen, het zijn stuk voor stuk opdrachtgevers waar we trots op zijn.

En of je vraag nu gaat om een video of animatie, dat is ons om het even. Het belangrijkst is dat we samen kijken naar hoe jouw boodschap bij de doelgroep blijft hangen. Dit doen we aan de hand van een kennismakingsgesprek waarbij we ingaan op twee cruciale vragen: Wat is jouw doel? En wie gaan we bereiken? Wij gaan je helpen in het avontuur wat video- of animatieproductie heet. Wanneer mogen we voor jou aan de slag?

Neem contact op

ONS WERK

Ben je benieuwd naar wat wij allemaal kunnen?

Diversity Communications
IBAN: NL15 INGB 0006 5614 12
BTW: NL823732071B01
KVK: 58928278

Kantoor regio Eindhoven
Ekkersrijt 4502
5692 DM Son en Breugel
Nederland